De beeldbank is online!

dinsdag 14 maart 2023

Het begin is er. De eerste foto's op de beeldbank staan online. Al meer dan 1000 exemplaren kun je nu al bekijken. Ondertussen wordt er hard gewerkt om dit aantal snel te laten groeien.

Door de grote belangstelling voor de Facebookpagina van Ons Mooie Mook en MIddelaar onstond vorig jaar de gedachte om al het historisch beeldmateriaal dat gemaakt is in de gemeente Mook en Middelaar op één plek te gaan verzamelen. Het liefst op een website die voor iedereen toegankelijk is en waar zoveel mogelijk foto's en ansichten en video's te zien zijn. Dat deze droom binnen één jaar gerealiseerd zou worden is uniek. Dankzij medewerking van de gemeente Mook en Middelaar, sponsoren en de verkoop van de verjaardagskalenders is dit mogelijk gemaakt.

De aftrap is genomen en nu moet er gewerkt gaan worden aan de beschrijvingen en datering van de foto's. Daarnaast hoopt ons Mooie Mook en Middelaar dat iedereen op zoek gaat naar foto's, ansichtkaarten en films van Mook, Molenhoek, Plasmolen en Middelaar om te kunnen plaatsen op de beeldbank. 

Ook verhalen over foto's zijn van harte welkom. Bij elke foto staat een reactieformulier. Hiermee kunnen opmerkingen of verhalen naar ons gestuurd worden. Plaats in het bericht wel even het 'Documentnummer' van de foto. Dit 'Documentnummer' staat rechts van de foto.

Veel plezier met het bekijken van de beeldbank!

Terug naar nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.